Direct een crematie of begrafenis regelen?

Bij een overlijden komt er veel op u af, zowel emotioneel als praktisch. De uitvaartbegeleiders van Crematorium Haarlemmermeer staan klaar om u te ondersteunen en u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Een afscheid op maat

Wij helpen u om een afscheid te regelen dat zo goed mogelijk past bij de overledene. Want wij weten als geen ander dat een mooi en persoonlijk afscheid helpt bij het verwerken van verlies. Een uitvaart is heel persoonlijk. Onze uitvaartbegeleider komt bij u thuis, neemt stap voor stap alle details met u door en helpt bij het maken van keuzes. Wij nemen de tijd om de uitvaart de persoonlijke invulling te geven die u wenst. Zo realiseren we samen met u een afscheid op maat.

Tot en met de dag van de uitvaart ondersteunen we u en nemen we zoveel mogelijk zorgen uit handen.  Zodat u zich kunt richten op dat wat op dat moment het belangrijkste is: het op uw eigen manier afscheid nemen van uw dierbare.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Onze uitvaartbegeleiders staan klaar om samen met u het afscheid te regelen zoals u dat wenst. Hieronder ziet u wat u van PC Uitvaart mag verwachten. Voor een uitvaart moeten er veel praktische zaken geregeld worden.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden