Onze ruimtes

Wat voor afscheid u ook wenst: Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer verzorgt het graag voor u. Er zijn ruimtes waarin u in intieme sfeer afscheid kunt nemen of juist een zaal waarin u 180 gasten kunt ontvangen. Ook hebben wij verschillende koffiekamers (condoleanceruimtes) en rouwkamers voor een rouwbezoek.

Bekijk de digitale tour door ons uitvaartcentrum.

Onze ruimtes

Familiesuite

In de familiesuite kunt u tot het moment van de uitvaart dag en nacht (24/7) bij de overledene zijn. De suite is huiselijk ingericht en biedt u de mogelijkheid om in een intieme omgeving afscheid nemen. De suite is enkel voor u (en enkele naasten) toegankelijk.

Specificaties
Zitruimte: ja
Eigen sleutel: ja
Keukenblok: ja
Toegang: 24/7
WiFi: nee

Grote aula

Een ruime aula met veel daglicht en een panoramisch zicht op het landschap van de Haarlemmermeer. De grote raampartij en de lichtgekleurde meubels geven de ruimte voor een zachte, open uitstraling. De grote aula heeft moderne faciliteiten op het gebied van audio en video en biedt ruimte aan ruim 180 bezoekers.

Specificaties
Aantal stoelen: 120
Aantal staanplaatsen: 60
Muziek afspelen: ja
Beeld vertoning: ja
Piano/vleugel aanwezig: nee
Geluidsopname: ja
Microfoon: ja
Livestream: nee

Huiskamerafscheid (familieaula)

Speciaal voor kleine gezelschappen tot 25 bezoekers is er het huiskamerafscheid. Deze ruimte is aula en koffiekamer in één. Licht en huiselijk opgezet met verschillende tafels, stoelen en banken. Hier kunt u een intieme plechtigheid organiseren die u zelf naar wens indeelt.

Specificaties
Aantal personen: max. 25
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Geluidsopname: nee
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment

Condoleanceruimte (koffiekamer)

Na afloop van een plechtigheid in één van de aula’s in Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer kunnen de nabestaanden elkaar ontmoeten en spreken in de condoleanceruimte. Er is een grote en een kleine condoleanceruimte, waardoor er altijd een plek is die bij het aantal geïnteresseerden past.

Specificaties
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment

Ontvangkamer (familiekamer)

Bij een uitvaart in Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer kan de naaste familie zich voor de plechtigheid apart voorbereiden in onze ontvangkamer.

Rouwkamers

Voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek of condoleance in de dagen voor de uitvaart, kunt u gebruik maken van onze rouwkamers. Hier kunnen wij de overledene opbaren zodat u nog even bij uw dierbare kunt zijn. Dit kan ook buiten onze openingstijden.

Kamer voor asafgiften

De as van de overledene kunt u vanaf een maand na de crematie ophalen in Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer. Hiervoor kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. De as overhandigen wij in een speciaal ingerichte kamer. In deze kamer staan diverse asproducten. De sierurnen die hier staan zijn veelal op voorraad en beschikbaar voor de verkoop.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden