Onze ruimtes

Wat voor afscheid u ook wenst: Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer verzorgt het graag voor u. Wij hebben ruimtes waarin u in intieme sfeer afscheid kunt nemen of juist ruimtes waar u met ruim 180 gasten terecht kunt. Ook hebben wij verschillende koffiekamers (condoleanceruimtes) en diverse rouwkamers voor een rouwbezoek.

Onze locatie is geheel rolstoelvriendelijk en beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Grote aula

Een ruime aula met veel daglicht en een weids uitzicht op het Haarlemmermeerse polderlandschap. De grote raampartij in combinatie met de lichtgekleurde meubels geven de ruimte voor een zachte, open uitstraling. De grote aula biedt ruimte aan ruim 180 bezoekers.

Specificaties
Aantal stoelen: 120
Aantal staanplaatsen: 60
Muziek afspelen: ja
Beeld vertoning: ja
Piano/vleugel aanwezig: nee
Geluidsopname: ja
Microfoon: ja

Huiskamerafscheid (familieaula)

Speciaal voor kleine gezelschappen (tot 25 bezoekers) die in huiselijke sfeer afscheid willen nemen bieden wij het huiskamerafscheid in de familieaula. Deze ruimte is aula en koffiekamer in één. Licht en huiselijk opgezet met verschillende tafels, stoelen en banken. Hier kunt u een intieme plechtigheid houden die u zelf naar wens indeelt.

Specificaties
Aantal personen: max. 25
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Geluidsopname: nee
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment

Condoleanceruimte (koffiekamer)

Na afloop van een plechtigheid kunnen de nabestaanden samen zijn in onze condoleanceruimte. Desgewenst met een hapje en/of drankje. Hier bieden wij een zeer uitgebreid cateringassortiment. Wij hebben zowel een grote als een kleine koffiekamer. Zo past er altijd één bij de grootte van het gezelschap.

Specificaties
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment

Ontvangkamer (familiekamer)

Bij een uitvaart van een dierbare kan de naaste familie zich voorafgaande aan de plechtigheid afzonderen in onze ontvangkamer. Zij kiezen zelf of zij de aula betreden voor of na de andere bezoekers.

Rouwkamers

Voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek of condoleances in de dagen voorafgaande aan de uitvaart kunt u gebruik maken van onze rouwkamers. Hier kunnen wij de overledene opbaren zodat u nog even bij uw dierbare kunt zijn. De rouwkamers zijn huiselijk ingericht.

Familiesuite

De Familiesuite is een speciale rouwkamer waarin u tot het moment van de uitvaart dag en nacht bij uw overleden dierbare kunt zijn. Met een eigen sleutel heeft u 24 uur per dag toegang wanneer u wilt. De kamer is huiselijk en sfeervol ingericht en bevat een klein keukentje en sanitair.

Verzorgingsruimte

In onze nette verzorgingsruimte verzorgen wij de overledene. Het verzorgen kan met of zonder familie plaatsvinden.

Koelruimte

Hier kan de overledene verblijven van het moment van overlijden tot wanneer de uitvaart plaatsvindt.

Kamer voor asafgiften

De as van uw dierbare kunt u vanaf een maand na de crematie bij ons ophalen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. De as overhandigen wij in een speciaal hiervoor ingerichte kamer. In deze kamer tonen wij diverse as(sier)producten ter inspiratie. De sierurnen die hier staan zijn beschikbaar voor de verkoop.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:

Op afspraak (ook in de avonden)

zaterdag & zondag:

Op afspraak (ook in de avonden)

 

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer is gelegen aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep. Op slechts 3 kilometer afstand van het treinstation Nieuw-Vennep en met een bushalte voor de deur, is onze locatie goed bereikbaar per openbaar vervoer. Voor wie met de auto arriveert is er volop (gratis) parkeergelegenheid.

Plan route ›