Over ons

Onze missie

Wij geloven dat een mooie, persoonlijke uitvaart nabestaanden helpt om de dood van hun naaste een goede plek te kunnen geven in hun leven. De missie van PC Uitvaart is het verzorgen van een stijlvolle uitvaart, met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden.

Ons motto

‘Alles voor een goed afscheid’, dat is het motto van PC Uitvaart. Want een uitvaart verzorgen is geen lopendebandwerk – en mag dat ook nooit zijn. Elke persoon verdient een zorgvuldig georganiseerd afscheid dat net zo uniek is als hij of zij zelf. Een afscheid dat eer doet aan de overledene. En een afscheid dat de nabestaanden troost geeft in een verdrietige tijd. Maatwerk dus met een zeer persoonlijke touch.

PC Uitvaart is in 1931 opgericht als vereniging met het doel zorgdragen voor een behoorlijke en betaalbare uitvaart voor haar leden.

Al gauw kende de vereniging duizenden leden. Na verhuizing naar de P.C. Hooftstraat raakte zij meer en meer bekend als ‘Coöperatie PC’, later werd dit ‘PC Hooft’ en nu ‘PC Uitvaart’ met de slogan: Alles voor een goed afscheid.

Voor uitvaartverzekeringen en –deposito’s kon men ook bij ons terecht. PC Uitvaart kreeg ook bekendheid buiten de stad en opende diverse uitvaartlocaties in de regio Zaanstad, Purmerend, Hoorn, Alphen aan den Rijn, Haarlemmermeer en Almere.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden