Begrafenis

Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer ligt niet direct aan een begraafplaats.

Na afloop van de plechtigheid kan de overledene naar elke gewenste begraafplaats worden overgebracht. De mogelijkheden voor het begraven kunt u afstemmen en regelen met de begraafplaats van uw keuze.

Vele begraafplaatsen worden beheert door de betreffende gemeente. Op een algemene begraafplaats zijn meestal algemene graven en eigen (familie)graven beschikbaar.

Algemeen graf

Een algemeen graf deelt u met meerdere onbekende overledenen. De plek kunt u niet zelf kiezen, die wordt u toegewezen. Op het graf kan een kleine steen geplaats worden. Een algemeen graf is voor 10 jaar en kan niet verlengd worden.

Eigen graf

Een eigen graf wordt ook wel een particulier graf genoemd. Dit graf is voor één persoon. U kunt meestal zelf een plek uitkiezen. Het graf wordt uitgegeven voor 10 of 20 jaar en kan daarna voor telkens 10 jaar verlengd worden.

Familiegraf

Dit is een ‘eigen graf’ voor twee tot drie familieleden of naasten. Dit kan een bestaand graf zijn of een nieuw graf. De overledenen worden onder elkaar begraven en bijgeschreven op dezelfde steen.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:

Op afspraak (ook in de avonden)

zaterdag & zondag:

Op afspraak (ook in de avonden)

 

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer is gelegen aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep. Op slechts 3 kilometer afstand van het treinstation Nieuw-Vennep en met een bushalte voor de deur, is onze locatie goed bereikbaar per openbaar vervoer. Voor wie met de auto arriveert is er volop (gratis) parkeergelegenheid.

Plan route ›