Ervaringen

Heeft u een ervaring die u met ons wilt delen? Klik hier.

De accommodatie is prachtig!

- De heer Knip, oktober 2017

Goede geluidsweergave

Ik heb een gehoorapparaat en heb problemen om dat te horen wat ik wil horen, Bij crematies en begrafenissen  is het probleem dat de geluidsweergave van sprekers vaak van zo’n slechte kwaliteit is dat je beter niet kunt gaan. Er was laatst één uitzondering! Bij een crematie in de Haarlemmermeer. Dat was voor mij een openbaring.  Weliswaar een Nieuw Gebouw.  Maar alles heb ik mee gekregen. Ook de emotionele kant.  Het is voor het eerst dat ik de Ceremonie duidelijk en goed gehoord heb. Zonder bijstellingen van mijn gehoorapparaat. Alsof ik geen gehoorapparaat in had.

- De heer Smit, oktober 2017

Geweldig verzorgd

Wij hebben gisteren de uitvaart gehad van mijn vader. Dit is verzorgd in het Uitvaart centrum aan de Hoofdweg te Nieuw Vennep. Als eerste wil ik u melden dat de uitvaart geweldig verzorgd is. Wat een keurig Uitvaart centrum en wat een lief en net personeel.

- Mevrouw Van der Hulst, september 2017

Mede namens mijn kinderen dank ik u voor de goede zorgen.

- Mevrouw De Wild, september 2017

Heel fijn gevoel bij

Zeer fijne begeleiding gehad en alles werd keurig verzorgd, omdat het een eerste kennismaking was met dit crematorium. Is zeker sterk aan te bevelen en wij hadden er een heel fijn gevoel bij, bedankt.

- De heer Bruggeman, september 2017

Het was op alle manieren een goede samenwerking.

- Mevrouw Peeters, augustus 2017

Prachtige locatie!

Ik heb een rondleiding gehad door het prachtige gebouw van de PC in Haarlemmermeer. Nogmaals bedankt voor deze rondleiding, ik weet waar mijn vrouw en ik nu terecht komen bij overlijden. In ieder geval op een prachtige locatie!!!!!

- De heer Van Dijk, juli 2017

Hierbij wil ik alle medewerkers van crematorium Haarlemmermeer hartelijk danken voor de medewerking.

- Familie Engel, juni 2017

Mooie dienst, respectvol omgegaan, rustig, heel sfeervol, ik ben er nog helemaal vol van… als ik een cijfer mag geven is het een 10 met griffel!

- Mevrouw Laurens, juni 2017

Zeer waardig en netjes

In het crematorium Haarlemmermeer hebben wij afscheid genomen van onze echtgenote, moeder, schoonmoeder en overgrootmoeder. Het geheel binnen ‘uw’ crematorium, vanaf de ontvangst (de locatie, de huiselijke kamer en sfeer) tot en met de overdracht van de as-urn is zeer waardig en netjes verlopen en dat geeft ons voldoening en berusting. Ik wil u en de collega’s die dit mogelijk hebben gemaakt dan ook hartelijk dank zeggen en mijn complimenten overbrengen.

- De heer Van het Riet, mei 2017

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:

Op afspraak (ook in de avonden)

zaterdag & zondag:

Op afspraak (ook in de avonden)

 

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer is gelegen aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep. Op slechts 3 kilometer afstand van het treinstation Nieuw-Vennep en met een bushalte voor de deur, is onze locatie goed bereikbaar per openbaar vervoer. Voor wie met de auto arriveert is er volop (gratis) parkeergelegenheid.

Plan route ›