Ervaringen

Heeft u een ervaring die u met ons wilt delen? Klik hier.

Wij zijn heel plezierig begeleid voor, tijdens en na de uitvaart en crematie van onze moeder. De uitvaartbegeleider was duidelijk en erg betrokken. Hij nam uit zichzelf ook telefonisch contact op met ons en bij vragen kregen wij gelijk antwoord. Indien nodig werd er actie ondernomen. Super professioneel, een top begeleider. Hij is een kei in zijn vak!

- De heer Brugman, juni 2018

Alles is netjes en met heel veel respect voor de overledene en de nabestaanden verzorgd. Ga zo door! Jullie zorgen voor een zeer waardig afscheid!

- De heer Kil, april 2018

Wij waren ook heel blij met de familiekamer. Daar had je de tijd om afscheid te nemen, wanneer je zelf wilde.

- Mevrouw van Grootveld, februari 2018

Ze waren heel erg vriendelijk en heel erg respectvol naar de nabestaande en de overledenen.

- De heer Marcus, januari 2018

Alles heel goed verzorgd!

De uitvaartbegeleidster heeft prachtig alles doorgesproken en voor mij een heel mooi gedicht voorgelezen. Enorm dank en veel complimenten voor haar. Er was geen opbaring maar het ontvangen van ons als familie en het bezoek tijdens de crematie verliep uitstekend. Heel fijn dat ik snel en mooi de kaarten kon regelen met de grafische specialist. En verder ook het testen vooraf van de muziek bracht rust. Dank daarvoor. Alles heel goed verzorgd!

- De heer Sannes, januari 2018

Degenen die kwamen om mijn moeder op te halen hebben haar met heel veel respect behandeld. Onze dank hiervoor.

- De heer Timpen, december 2017

De accommodatie is prachtig!

- De heer Knip, oktober 2017

Goede geluidsweergave

Ik heb een gehoorapparaat en heb problemen om dat te horen wat ik wil horen, Bij crematies en begrafenissen  is het probleem dat de geluidsweergave van sprekers vaak van zo’n slechte kwaliteit is dat je beter niet kunt gaan. Er was laatst één uitzondering! Bij een crematie in de Haarlemmermeer. Dat was voor mij een openbaring.  Weliswaar een Nieuw Gebouw.  Maar alles heb ik mee gekregen. Ook de emotionele kant.  Het is voor het eerst dat ik de Ceremonie duidelijk en goed gehoord heb. Zonder bijstellingen van mijn gehoorapparaat. Alsof ik geen gehoorapparaat in had.

- De heer Smit, oktober 2017

Geweldig verzorgd

Wij hebben gisteren de uitvaart gehad van mijn vader. Dit is verzorgd in het Uitvaart centrum aan de Hoofdweg te Nieuw Vennep. Als eerste wil ik u melden dat de uitvaart geweldig verzorgd is. Wat een keurig Uitvaart centrum en wat een lief en net personeel.

- Mevrouw Van der Hulst, september 2017

Mede namens mijn kinderen dank ik u voor de goede zorgen.

- Mevrouw De Wild, september 2017

Heel fijn gevoel bij

Zeer fijne begeleiding gehad en alles werd keurig verzorgd, omdat het een eerste kennismaking was met dit crematorium. Is zeker sterk aan te bevelen en wij hadden er een heel fijn gevoel bij, bedankt.

- De heer Bruggeman, september 2017

Het was op alle manieren een goede samenwerking.

- Mevrouw Peeters, augustus 2017

Complimenten aan jullie team

Ik wil graag een compliment geven aan jullie team voor de uitstekende verzorging en service bij de condoleance en uitvaart van Dhr Versluis. De familie en belangstellenden waren zeer tevreden. Ik kreeg ook complimenten m.b.t. de locatie. Kortom, ik heb kunnen waarmaken wat ik de familie heb beloofd m.b.t. aanbeveling Haarlemmermeer!

- Yarden & Annelies Meijer Uitvaartzorg, augustus 2017

Prachtige locatie!

Ik heb een rondleiding gehad door het prachtige gebouw van de PC in Haarlemmermeer. Nogmaals bedankt voor deze rondleiding, ik weet waar mijn vrouw en ik nu terecht komen bij overlijden. In ieder geval op een prachtige locatie!!!!!

- De heer Van Dijk, juli 2017

Hierbij wil ik alle medewerkers van crematorium Haarlemmermeer hartelijk danken voor de medewerking.

- Familie Engel, juni 2017

Mooie dienst, respectvol omgegaan, rustig, heel sfeervol, ik ben er nog helemaal vol van… als ik een cijfer mag geven is het een 10 met griffel!

- Mevrouw Laurens, juni 2017

Zeer waardig en netjes

In het crematorium Haarlemmermeer hebben wij afscheid genomen van onze echtgenote, moeder, schoonmoeder en overgrootmoeder. Het geheel binnen ‘uw’ crematorium, vanaf de ontvangst (de locatie, de huiselijke kamer en sfeer) tot en met de overdracht van de as-urn is zeer waardig en netjes verlopen en dat geeft ons voldoening en berusting. Ik wil u en de collega’s die dit mogelijk hebben gemaakt dan ook hartelijk dank zeggen en mijn complimenten overbrengen.

- De heer Van het Riet, mei 2017

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:

Op afspraak (ook in de avonden)

zaterdag & zondag:

Op afspraak (ook in de avonden)

 

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer is gelegen aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep. Op slechts 3 kilometer afstand van het treinstation Nieuw-Vennep en met een bushalte voor de deur, is onze locatie goed bereikbaar per openbaar vervoer. Voor wie met de auto arriveert is er volop (gratis) parkeergelegenheid.

Plan route ›