‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Uitvaartbraderie in Haarlemmermeer

Op zondag 5 november a.s. is er een gezellige bedrijvigheid in Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer. Dan wordt de uitvaartlocatie omgetoverd tot een braderie met diverse kraampjes van ondernemers uit de omgeving en uitvaartproducten. Ook worden er rondleidingen gegeven door het hele gebouw. Iedereen is welkom!

Ervaar hoeveel verschillende producten er zijn die te maken hebben met een crematie of begrafenis. En van alles zijn zoveel variaties mogelijk: stoer, lief, kleurrijk, klassiek of juist extravagant. Er is altijd wel een variant die bij iemand past. Ook zijn er ondernemers uit de regio aanwezig en er zijn smakelijke hapjes te proeven van uitvaartcateraar Meinders.

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden door ons gebouw. Tijdens de uitvaartbraderie is er voor ieder wat wils. Kom langs!

De Uitvaartbraderie vindt plaats op zondag 5 november a.s. van 10.00 tot 16.00 uur in Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer. Entree is gratis.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:

Op afspraak (ook in de avonden)

zaterdag & zondag:

Op afspraak (ook in de avonden)

 

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer is gelegen aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep. Op slechts 3 kilometer afstand van het treinstation Nieuw-Vennep en met een bushalte voor de deur, is onze locatie goed bereikbaar per openbaar vervoer. Voor wie met de auto arriveert is er volop (gratis) parkeergelegenheid.

Plan route ›