‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Professionele opnames van de uitvaart mogelijk

Onze grote aula is voorzien van camera’s waarmee we professionele opnames kunnen maken van de afscheidsplechtigheid. Die kunt u direct na de uitvaart mee naar huis nemen.

Tijdens een uitvaart in de grote aula wordt de gehele afscheidsdienst gefilmd met diverse camera’s. De aulamedewerker bedient deze en kan de stand van de camera’s wijzigen en in- en uitzoomen. “De opname wordt helemaal afgestemd op wat er tijdens de afscheidsdienst gebeurd. Zo kan er een close-up van een spreker worden gemaakt, een meer uitgezoomd beeld van het dragen van de kist en een totaalbeeld van de bezoekers vanaf de zijkant van de aula. Op die manier krijg je een hele mooie weergave van de plechtigheid die op een later moment thuis herbeleefd kan worden”, vertelt locatiemanager Nico Zuurendonk.

Doordat de opname direct wordt gemaakt, kunnen wij deze gelijk meegeven worden aan de nabestaanden na afloop van de uitvaart. Bij een onverwacht grote bezoekersaantallen kan de opname zelfs live worden vertoond op grote schermen in het uitvaartcentrum. “Zo kunnen de mensen die niet meer in de aula kunnen toch de uitvaart beleven.”

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:

Op afspraak (ook in de avonden)

zaterdag & zondag:

Op afspraak (ook in de avonden)

 

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer is gelegen aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep. Op slechts 3 kilometer afstand van het treinstation Nieuw-Vennep en met een bushalte voor de deur, is onze locatie goed bereikbaar per openbaar vervoer. Voor wie met de auto arriveert is er volop (gratis) parkeergelegenheid.

Plan route ›