‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuw: gedenkzuilen van natuursteen

Op het weidse strooiveld rondom onze uitvaartlocatie staan diverse zuilen van natuursteen. Dit zijn gedenkstenen waarin één of twee asurnen geplaatst kunnen worden. Een fijne plek waar nabestaanden hun overleden dierbare kunnen bezoeken.

De zuilen zijn van basalt, vulkanisch stollingsgesteente, en hebben een prachtige grijsblauwe kleur. De zijkant is robuust en ruw. De bovenzijde is glad en glanzend, daarop kan een mooie tekst worden gestraald. Aan de binnenzijde bieden de zuilen ruimte voor één of twee urnen.

De gedenkplekken voor één of twee urnen kunnen gehuurd worden voor een periode van 5 jaar. Wilt u meer informatie over de gedenkplekken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:

Op afspraak (ook in de avonden)

zaterdag & zondag:

Op afspraak (ook in de avonden)

 

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer is gelegen aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep. Op slechts 3 kilometer afstand van het treinstation Nieuw-Vennep en met een bushalte voor de deur, is onze locatie goed bereikbaar per openbaar vervoer. Voor wie met de auto arriveert is er volop (gratis) parkeergelegenheid.

Plan route ›